Individualized Training in Acquiring New Skills and Raising Employment Competences -- INSIGHT
hu is lt fr pt bg uk

Üdvözöljük az INSIGHT Projekt oldalán!

 

Az “Egyénre szabott képzés új szakképzettség megszerzésére és a foglalkoztatási kompetenciák fejlesztésére” projekt megvalósítása az Európai Unió által finanszírozott, Egész Életen Át Tartó Tanulás Program keretében történik.

A projekt fő célja a gazdasági világválság következtében a leghátrányosabb helyzetbe került munkanélküli csoportok igényeire szabott integrált támogatás nyújtása. A projekt olyan innovatív egységes oktatási eszközt fejleszt ki, melynek célja a motiváció és az öntudatosság növelése, a munkaerőpiacon elvárt új képességek megszerzésére irányuló ösztönzés megteremtése, a munkavállalói kompetenciák javítása, hogy elősegítse a munkanélküliek sikeres újra beilleszkedését a munka világába. 
A projekt konzorciumában hét szervezet vesz részt hét európai országból – Nagy-Britannia, Bulgária, Izland, Franciaország, Litvánia, Magyarország és Portugália. A partnerség nemzetközi egyetemeket, kutatási központokat, képzési és tanácsadó szervezeteket foglal magába.

 
A projekt az Európai Bizottság támogatásával valósul meg. Ez a közlemény a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.